rewardStyle

Featured Project

rewardStyle

rewardStyle is a technology driven company that assists top tier style publishers and designers monetize their content. As a relatively new company, rewardStyle required a stylish office to reflect their brand, but needed to be cost conscious as well. K2 worked collaboratively with rewardStyle and ENTOS Design to bring their vision to completion. The office consists of two floors with a monumental stair as the focal point in the workspace. rewardStyle has many client events and required flexible space in their office for entertaining.  K2 worked closely with ENTOS and created a pivoting door system that allows rewardStyle to open the conference room area into the breakroom area to accommodate larger client events. The office’s clean lines require precise and detailed workmanship. K2’s attention to detail and creativity made this beautiful project run smoothly, on budget and on time.

  • Location: Dallas, TX
  • Designed by: ENTOS Design
  • Square Feet: 32,000 

K2 worked closely with IA | Interior Architects and Compass Healthcare on this two-floor office. This clean-lined concept features polished concrete floors, exposed concrete columns and reclaimed wood accents throughout the office. The two floors are joined by an internal stair which the K2 team renovated to coordinate with the new more contemporary office design. The ceiling’s unique lighting features required careful coordination between several trades. K2 delivered a beautiful new space to Compass Healthcare on time and within their budget.

Axxess is a Dallas based home health technology company that had outgrown their previous space and needed a new headquarters office. K2 worked closely with Axxess and ENTOS Design to develop this employee friendly workplace. They wanted a work environment that reflected their brand. Their new office has a large employee lounge area which allows the employees an area for recreation, collaboration and relaxation. This large breakroom features custom millwork and an open ceiling.  Axxess selected a unique wall covering for their workplace.